Français >>     


Uw vertrouwde Sociaal Juridische Modelcontracten hebben we dan ook volledig gemoderniseerd.
Met een nieuwe vormgeving. Om het nog gemakkelijker te gebruiken.
Vanaf nu vindt u al uw sociaaljuridische kennis dus terug op één plaats, www.lexsocial.be.


De nieuwsbrief “Accountancy & Fiscaliteit rapporteert u wekelijks over de essenties van de actualiteit inzake accountancy, fiscaliteit en vennootschapswetgeving.

Accountancy & Fiscaliteit is vanaf nu geïntegreerd in onze Lexfin-databank en is niet meer beschikbaar via deze website.
U kan via http://www.lexfin.be/aenf aanmelden met uw huidige e-mail en wachtwoord.De maandelijkse nieuwsbrief “Boekhoudtips” bevat alle actuele boekhoudinformatie en rapporteert u over de recente wijzigingen van de boekhoudwetgeving. De nieuwsbrief bevat bruikbare checklists, werkdocumenten en concrete werkwijzen. “Boekhoudtips” geeft correcte antwoorden op basisvragen om verkeerde boekingen uit te sluiten.

Boekhoudtips is vanaf nu geïntegreerd in onze Lexfin-databank en is niet meer beschikbaar via deze website.
U kan via http://www.lexfin.be/boekhoudtips aanmelden met uw huidige e-mail en wachtwoord.Het Sociaal Juridisch Bulletin is geïntegreerd in http://www.lexsocial.be en is niet meer beschikbaar via deze website.
U kan via http://www.lexsocial.be aanmelden met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord.


“VZW Actueel” is een onmisbaar werkinstrument voor bestuurders en beheerders van vzw’s Als vzw-beheerder of -manager moet u op de hoogte zijn van de recente ontwikkelingen inzake sociale wetgeving, fiscaliteit, accountancy, het wettelijk kader van de vzw, … De 14-daagse nieuwsbrief “VZW Actueel” volgt voor u die ontwikkelingen op de voet. De nieuwsbrief signaleert u de essenties van de actualiteit en rapporteert over de concrete impact ervan voor u en uw organisatie.

VZW Actueel is vanaf nu geïntegreerd in onze Lexfin-databank en is niet meer beschikbaar via deze website.
U kan via http://www.lexfin.be/vzwactueel aanmelden met uw huidige e-mail en wachtwoord.Het Bulletin "Vennootschapsboekhouden" is een maandelijkse uitgave en houdt u tijdens het lopende jaar gratis op de hoogte van de wijzigingen in het basiswerk "Vennootschapsboekhouden" van Jean Pierre Vincke.

LOGIN
Wachtwoord vergeten....